Sveriges Snyggaste Kontor 2012

Förra året kammade DICE hem segern för Sveriges Snyggaste Kontor. Nu är tävlingen i omröstningsfasen för årets tävlanden. Bland de 37 tävlandena finns företag som Lego, Spendrups och Telenor. Du kan själv gå in på deras hemsida och rösta på det kontor du gillar bäst. Nedan finner du några av mina favoriter. Jag har valt ut de kontor som har ett tydligt tema och som är genomtänkt i minsta detalj. Vilket kontor är din favorit?

Advokatfirman Vinge
Ideas AB
Medge Consulting
Antipodes Premium Wines
Mojang
Dallasday AB / Far from standard AB

Farouk Mechedal

3 October, 2012

1 kommentar

  1. Designtjejen/Emmelie • 1 January, 1970
    Kul att du la upp bilderna! Jag fångades också verkligen av VInge! Tyckte det var fantastiskt!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*