Let it shine – Bxxlght

Dessa godingar har prickat in det mesta. Ett behagligt ljus, lätta som plättar, lång varighet och iögonfallande snygga. Bxxlght är namnet på designföretaget som producerar lysande lampor i olika utformningar av materialet plexiglas. Idén tog fart efter grundaren Daniela Upmarks visit i det stora äpplet.

 - Jag såg något som jag tyckte saknades på den svenska designmarknaden. Speciellt i en tid då heminredning står i fokus och där personlig kreativitet och variation är så viktig. Jag ville hitta konst som stack ut men som inte behövde kosta lika mycket som konstverk från ett galleri eller exklusiva auktioner.

Användningsområdena är flera. En unik ljuskälla, en designdetalj eller ett konstverk upphängt på väggen. Att man inte kom på detta själv gör en nästan lite irriterad. Gratulerar Daniela, lysande!

tumblr_mwxc3loCZ31sj56abo6_1280z Studio-670x465 p11 KIA9405

 

Linnea Salmén

9 December, 2013

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*