Magiska illustratören Tim O’Brien

Tim O’Brien är en erkänd illustratör och porträttmålare från Brooklyn, New York, som vunnit massor med priser över åren som aktiv. Hans verk brukar kunna skådas i magasin som tex Times, Rolling Stone och National Geographic.

Han är för närvarade professor på University of the Arts i Philadelphia och på Pratt Institute i Brooklyn.

Det är få illustratörer som lyckas vara så ärliga och verklighetstrogna med sina porträtt och samtidigt ge en surrealistisk känsla utöver det vanliga. Imponerande.

notoriosbig elephants g9510.20_Gaddafi.Cover haunted-house elephantiny xi-image osama-time-cover emily100 soviet-chimpman-2 lift-off2 american-pope R946RICA charles-brown obrien-priest roman-saturnalia imaginator-spark medusa-of-technology his_masters_voice europeon-union

 

Björn Stensson

18 December, 2013

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*