Timbuktu med musikvideon Spring

Timbuktu är ständigt aktuell, om det är på grund av sitt politiska engagemang eller på grund av sin musik spelar mindre roll, allt han gör berör. Och när det gäller Jason Diakité (Timbuktu) är gränsen mellan politik och musik kanske inte så stor, redan på hans första album var socialrealismen ett tydligt fokus.

Den nya låten Spring är producerad av Chords och Collén och känns som en svensk version av den amerikanska stilen trap music. Videon är producerad av produktionbolaget Slutet Är Nära och regisserad av Jonas Hong Soo Eriksson.

Låten hade premiär idag och innan releasen av musikvideon blev vi teasade av olika kända svenska skådisar och musiker som springer till musiken, snyggt och smart.

Nedan finner vi en springande Noomi Rapace och en springande Joel Kinnaman.

Spring!

Björn Stensson

31 January, 2014

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*