Om oss

Design & Stuff startades november 2008 av Farouk (aka Molior) som ett sätt att hålla sig uppdaterad inom olika trender. Men det visade sig att andra uppskattade sidan och blev inspirerade. Juli 2012 fick sidan en nystart och drivs nu av Farouk tillsammans med Björn Stensson. Här hittar du allt som har med design, konst, film och musik att göra.

Syftet med Design & Stuff är att inspirera läsarna. Eftersom det inte finns något annat ställe i Sverige som delar med sig av något liknande vill vi vara de som sprider all världens snygghet till er och hittills har vi bara fått beröm av läsare. Har du besökt sidan en gång är det med stor sannolikhet att du kommer tillbaka.

[twocol_one]

avatarF

Farouk: 27 årig dude från Stockholm. Spenderar en hel del tid och fritid framför datorn då han är webbdesigner/AD. Ända sedan barnsben har han varit intresserad av färg och form i alla dess former och är svag för färgglada ting.

farouk@designandstuff.se[/twocol_one][twocol_one_last]

avatarB

Björn: Tidigare Bergsstudenten Björn jobbar nu som frilansande grafisk formgivare. Skapar allt från möbler till tidningskoncept. Han har en förkärlek till kepsar, musik och äventyr.

bjorn@designandstuff.se[/twocol_one_last]

[box]Om Du gillar bloggen, sprid ordet vidare. Att veta att det finns folk som uppskattar tiden vi lägger ner på att finna saker att skriva om och att faktiskt skriva om dem på ett informativt och underhållande sätt ger oss otroligt mycket motivation till att fortsätta. Genom att Du tipsar om sidan till dina vänner och bekanta bidrar Du helt enkelt till att Du får mer ut av den bloggen.[/box]

Tipsa oss jättegärna om saker att blogga om, eller berätta vilken kategori du vill läsa mer om.

Farouk Mechedal

24 July, 2012

6 kommentarer

 1. Freja • 1 January, 1970
  Du är bäst! Mer lägenheter och inredning! :D
 2. Molior • 1 January, 1970
  Ye, more will come :) Håll i hatten bara
 3. Angie • 1 January, 1970
  Gud vilken genomtänkt blogg du har Fåkis :) Ska gå igenom den ordentligt. Kramar / Angie
 4. Molior • 1 January, 1970
  Åhh, tusen tack Angie :) dunderkram
 5. Caty • 1 January, 1970
  Gah, så feta inlägg du gör, superintressanta och inspirerande teman! Keep up the awesome work :D
 6. Molior • 1 January, 1970
  Tack Caty, d värmer o höra. Moore will come, dont worry ;)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*